150 g witte
rijst
150 g wilde rijst
500 ml water
3 el Knorr Vloeibare Bouillon Groenten
2 uien, in blokjes
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 el olijfolie
250 g champignons, schoongemaakt en in vieren
1 rode paprika, in repen
1 gele paprika, in repen
1 courgette, in gehalveerde plakjes
20 ml kookroom
250 g rode of gele tomaten, in blokjes
20 g platte peterselie, fijngesneden |
Kook de witte en
de wilde rijst elk appart in het water met 1 eetlepel van de Knorr
Vloeibare Bouillon Groenten.
Fruit intussen de uien en knoflook in een grote pan in wat
olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 3 minuten.
Voeg de paprika's, courgette en 2 eetlepels Knorr Vloeibare Bouillon
Groenten toe. Voeg een scheutje kookroom toe en bak nog eens 5
minuten.
Voeg de tomaten en de beide soorten gekookte rijst toe en roer alles
goed door elkaar. Laat 2 minuten staan. Voeg peterselie toe voor het
serveren.
Groententip:
Heeft u geen wilde rijst in huis? Vervang deze dan door gewone witte
rijst of neem zilvervliesrijst. |