600 g
vastkokende aardappels
80 g bosuitjes
2 el plantaardige olie
150 g kerstomaatjes
3 eieren
50 ml melk
Knorr Vloeibare Bouillon Groenten
1 takje basilicum voor de garnering |
Kook de
aardappelen in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat de afkoelen. Pel
de aardappelen en snijd ze in plakjes.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Verhit de olie in
een ruime koekenpan en bak de aardappelen 3-4 minuten. Voeg de
bosuitjes toe en bak nog 1-2 minuten mee.
Was de kerstomaatjes en halveer ze. Klop de eieren met de melk los
en voeg vloeibare bouillon groenten naar smaak toe.
Verdeel de kerstomaatjes over de aardappelplakjes in de pan en
schenk het eimengsel erover. Dek af met een deksel en bak de omelet
in 10-12 minuten op een heel laag vuur totdat de bovenkant droog is.
Garneer met toefjes basilicum. Serveer de aardappelomelet met een
gemengde salade. |