600 g
varkensgebraad
3 el mosterd
6 el Solo Vloeibaar
1 ui
400 g diepvries erwtjes en jonge wortelen
Knorr Aromat Tuinkruiden
2 klontjes suiker
1 pakje Knorr droge Vleesjus |
Warm de oven
voor op 180°C. Pel en snipper de ui.
Smeer het vlees in met de mosterd en schik het in een ovenschotel.
Giet er 2 lepels vloeibare margarine over en schuif het 25 minuten
in de voorverwarmde oven.
Stoof ondertussen de uisnippers in een pan met 2 eetlepels
margarine. Doe er de erwtjes en wortelen bij, kruid met Aromat
Tuinkruiden en de suikerklontjes en laat met een deksel op de pan
verder garen gedurende 10 minuten
Haal het vlees uit de ovenschaal en laat onder zilverpapier rusten.
Giet het bakvet uit de ovenschotel en roer met de inhoud van het
pakje Knorr droge Vleesjus en 2.5 dl water de bakresten los.
Snijd het vlees in plakjes en giet het vleessap op de snijplank ook
in de saus. Roer goed om.
Schik het vlees op de borden. Werk ze verder af met de groenten , de
saus en gekookte aardappelen. |