150 g
oesterzwammen
250 g bruine paddenstoelen
135 g prei
200 g paksoi
3 eieren
350 g Conimex Volkoren Noodles
1 zakje Knorr Mix voor Bami
1 eetlepel ketjap manis
1 theelepel sambal badjak |
Bereidt de mie
volgens de verpakking. Snij de oesterzwammen in reepjes, de bruine
paddenstoelen in kwarten, de prei in halve ringen en de paksoi in
reepjes.
Mix voor de omelet de eieren met een eetlepel water door elkaar.
Verwarm een eetlepel olie in de koekenpan en maak de omelet. Snij de
omelet wanneer die klaar is in reepjes en zet klaar aan de zijkant
voor later.
Verwarm in dezelfde koekenpan twee eetlepels olie en roerbak de
paddenstoelen en groenten. Voeg in een apart bakje de ketjap, sambal
en twee eetlepels water toe aan de bamimix en mix dit goed door
elkaar. Voeg dit bamimix mengsel bij de geroerbakte groenten in de
pan en bak nog 1 minuut mee. Voeg de gekookte mie ook toe en bak nog
1 minuut.
Serveer de bami op een bord en leg de omelet reepjes erboven op. |