248 gram Conimex
Wok Noedels
1 Knorr Rundvlees Bouillontabletten
160 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
200 gram broccolini
2 stuks paksoi
2 stuks rode ui
1 knoflook
2 eetlepels sojasaus
eetlepel sweet chili saus
1 theelepel maiszetmeel
3.5 eetlepel zonnebloemolie |
Kook de Mie
volgens de bereidingswijze op het pakket. Snijd de brccolini in
gelijke stukken, halveer de paksoi en snijd deze in reepjes. Snijd
de uien in halve ringen. Schil de knoflook.
Meng voor het roerbakken de sojasaus, chilisaus en mais zetmeel.
Pers de knoflook en voeg 2 eetlepels water toe.
Verhit 1 eetlepel olie in een wok of grote koekenpan en bak hierin
de vegetarische kipstuckjes tot ze bruin zijn. Haal ze uit de pan.
Verhit vervolgens 2 ½ eetlepel olie in dezelfde wok of pan en
roerbak de groente 1-2 minuten op een hoog vuur. Blus de groente af
met het sojasausmengsel en voeg de kip toe. Verwarm ze even opnieuw
en serveer ze met de Mie. |