300 g
Noordzeegarnalen
300 g verse spinazie
8 voorgekookte lasagnevellen
50 ml water
50 g geraspte kaas
1 blik Knorr Kreeftensoep |
Verwarm de oven
voor op 190°C (hetelucht 180°C).
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de spinazie tot ze
geslonken is.
Meng een half blik Knorr Kreeftensoep met de Noordzeegarnalen in een
kom.
Vul een lasagnevel met wat spinazie en een schepje garnalenmengsel.
Rol het lasagnevel dan op en leg het rolletje in een ingevette
ovenschaal. Doe dit met alle 8 de lasagnevellen en zet ze vervolgens
in een ingevette ovenschaal.
Meng de overgebleven helft van de Knorr Kreeftensoep met 50 ml water
in een kom en schep dit vervolgens over de canneloni in de
ovenschaal. Strooi de geraspte kaas erover en bak de canneloni 20
min. gaar in het midden van de oven.
|