1 pak Knorr
Wereldgerecht Chinese Kantonese Kip
375 g kipfilet
400 g verse Oosterse roerbakgroenten
3 bosui
2 komkommers
olie |
Snij de kipfilet
in blokjes. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin
de kipblokjes ca. 10 min. Snij de bosui in smalle ringen en schaaf
de komkommers in plakjes.
Kook ondertussen de mie in ruim kokend water in ca. 10 min. gaar.
Giet de mie af, spoel koud en laat uitlekken.
Verwarm 3 el olie in een grote wok en bak de roerbakgroente ca. 2
min. Voeg vervolgens de sausmix en 100 ml water toe. Voeg de mie toe
en roerbak nog ca. 1 min.
Verhit ondertussen een koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en
gaar. Voeg de bosui toe en verwarm ca. 1 min. mee.
Meng de dressingmix met 3 el olie en 3 el water. Meng de
komkommerplakjes met de dressing.
Serveer de Kantonese kip op de mie en de komkommersalade apart. |