1 pak Knorr
Wereldgerecht Mexicaanse Taco's XXL
350 g mager rundergehakt (of gebruik 400 g Rul Gehackt van De
Vegetarische Slager)
2 courgettes
3 tomaten
200 g maïs in blik
150 g ijsbergsla
olie |
Verwarm de (hetelucht)
oven voor op 150°C. Snij de courgettes en tomaten in kleine blokjes
en de sla in fijne reepjes.
Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg
de courgettes en de uitgelekte maïs toe en bak nog ca. 3 min. Voeg
daarna de kruidenmix en 200 ml water toe. Breng het geheel al
roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
Haal de tacoschelpen uit de verpakking en hang ze ondersteboven in
het rooster. Verwarm ze ca. 5 min in de oven.
Voor de saus: Meng de sausmix met 175 ml koud water en roer goed
door. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat sla en blokjes
tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart. |