1 pak Knorr
Wereldgerecht Mexicaanse Taco's
225 g mager rundergehakt (of gebruik 200 g Rul Gehackt van De
Vegetarische Slager)
150 g maïs in blik
100 g ijsbergsla
2 tomaten
1 courgette
olie |
Verwarm de (hetelucht)
oven voor op 150°C. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes
en de sla in fijne reepjes.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de
courgette en de uitgelekte maïs toe en bak nog ca. 3 min. Voeg
daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al
roerend aan de kook en laat het ca. 3 min. zachtjes doorkoken.
Haal de tacoschelpen uit de verpakking en hang ze ondersteboven in
het rooster. Verwarm ze ca. 5 min in de oven. Voor de saus: Meng de
sausmix met 150 ml koud water en roer goed door.
Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat sla en blokjes
tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart. |