300 g witte
asperges
2 wortels
2 lente-uitjes
1 el plantaardige olie
100 g diepvries tuinerwten
0.5 theelepel verkruimelde Knorr Rundvlees Bouillontabletten
1 mespunt witte peper
400 g groene fettuccine
4 theelepels basilicum olijfolie
100 g geraspte Parmezaanse kaas |
Schil de
asperges. Breek of snijd het onderste stugge stukje van de asperges
(2-3 cm). Snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Schil de wortels en
snijd ze in luciferdunne reepjes. Was de lente-uitjes en snijd ze in
schuine ringetjes.
Verhit de plantaardige olie in een hapjespan en bak de asperges en
wortels ca. 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg 100 ml water toe en
laat alles 10 minuten met de deksel op de pan zachtjes koken. Voeg
de lente-uitjes, tuinerwten en de verkruimelde Knorr Bouillontablet
Rundvlees toe en breng op smaak met de peper.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water
met zout beetgaar. Giet de pasta af. Serveer de pasta met de
groenten en saus in ruime kommen. Druppel op elke portie een
theelepel olie en bestrooi met de Parmezaanse kaas. |