Recept 427, Asperge-maaltijdsandwich met zalm, eitjes en tuinkers.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

750 g asperges
2 eieren
1 pakje Knorr Kant en Klaar Saus voor Asperges a 300 ml
1 zak Knorr Witte Saus
150 g gerookte zalm
8 volkoren boterhammen
2 el vloeibare margarine (om boterham te bestrijken)
1 bakje tuinkers

Schil de asperges en snijd het onderste harde stukje (1 tot 3 cm) eraf. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze goed uitlekken.
Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Spoel af met koud water, pel ze en prak ze fijn.
Verwarm de Knorr Aspergessaus en Knorr Wittesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de boterhammen met margarine en bestrooi ze met wat peper. Leg op 4 borden een boterham. Beleg ze met gerookte zalm. Leg de warme asperges erop, schep de saus erover. Knip de tuinkers los. Strooi het gekookte ei en de tuinkers over de asperges. Leg de andere boterhammen er schuin tegen aan. Serveer de asperge-maaltijdsandwich met gerookte zalm, gekookte eitjes en tuinkers direct.

    

Bron: www.knorr.com/nl