500 g asperges
geschild
4 eieren
3 el maïzena
1 blik Knorr Asperge Crème Soep à 515 ml
5 plakken bladerdeeg
100 g zachte geitenkaas
100 g kerstomaten
Extra nodig: taartvorm ø ± 25 cm |
Warm de oven
voor tot 170°C.
Kook de asperges en laat deze afkoelen. Snijd de asperges in stukken
van 2 cm. Kluts de eieren samen met 2 eetlepels van de maïzena los
en voeg de inhoud van het blik Knorr Aspergecrème soep toe. Roer
goed om.
Bedek een taartvorm (± 25 cm) met de bladerdeegplakken en strooi 1
eetlepel maïzena over de bodem. Leg de asperges in de vorm en giet
hier bovenop het soep/eimengsel. Snijd de kerstomaten in partjes en
leg deze bovenop de quiche. Snijd de geitenkaas in plakjes en
verdeel over de quiche.
Bak de quiche ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven van 170
°C. Laat de quiche iets afkoelen en dien op met een frisse sla. |