Recept 420, Italiaanse Lasagnette met lekker veel groente.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

1 pak Knorr Wereldgerecht Italiaanse Lasagnette Napoletana
225 g mager rundergehakt
400 ml melk
400 g Italiaanse groentepakket
1 komkommer
olie

Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, 400 ml melk en 300 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met 3 el olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.

    

Bron: www.knorr.com/nl