1 pak Knorr
Wereldgerecht Italiaanse Lasagnette Napoletana
225 g mager rundergehakt
400 ml melk
400 g Italiaanse groentepakket
1 komkommer
olie |
Verwarm de (hetelucht)
oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het
gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, 400 ml melk en 300 ml water toe. Breng het geheel
al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel
in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40
minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met
3 el olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes.
Serveer de Lasagnette en de salade apart. |