2 soeplepels
Solo Vloeibaar
6 dl droge witte wijn
500 g linguine
2 teentjes knoflook, geperst
3 soeplepels kappertjes
75 g zwarte olijven, fijngehakt
50 g groene olijven, fijngehakt
3 soeplepels vers gehakte peterselie of basilicum
2 tomaten, gepeld en gehakt
90 g ansjovis uit blik, uitgelekt en gehakt
2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta & Rijst |
Laat de linguini
koken in kokend water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta &
Rijst. Giet af en plaats de pasta weer in de kookpot en hou apart.
Warm de Solo op in een grote kookpan en laat de knoflook gedurende 1
minuut fruiten op een zacht vuurtje. Voeg de tomaten, kappertjes en
olijven toe en laat nog 2 minuten sudderen. Giet de wijn in de pan
en breng op smaak met peterselie (of basilicum) en versgemalen
zwarte peper. Breng het geheel aan de kook en laat 5 minuten staan
op een laag vuurtje.
Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de ansjovis toe. Giet de
saus over de warme pasta, en meng goed. |