10 sneden brood
5 dunne plakjes ham
1 brik Knorr Bechamelsaus ą 500 ml
5 takjes peterselie
100 g geraspte kaas
20 blaadjes sla
Extra nodig: bakpapier |
Snijd de korsten
van de boterhammen. Snijd de ham op maat van de boterhammen. Besmeer
de boterhammen met bechamelsaus. Beleg 5 boterhammen met ham. Strooi
er wat peterselie en wat peper over.
Leg de andere 5 boterhammen met de besmeerde kant op de ham. Besmeer
de bovenkant van de boterhammen met bechamelsaus. Bestrooi met wat
peterselie, wat peper en de kaas. Snijd de ongebakken
croque-monsieurs in vieren, leg ze op een bord, dek ze af met
plasticfolie en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 220°C. Zet de mini croque-monsieurs op een
met bakpapier bedekte bakplaat en laat ze in de hete oven in ca. 10
minuten lichtbruin worden.
Leg de blaadjes sla op schoteltjes of vierkante amuse schaaltjes en
leg de croque-monsieurs erop. |