| 
			 6 sneeën 
			witbrood 
			25 gram boter 
			75 gram blauwe kazen 
			1 peer (in flinterdunne plakjes) 
			1 theelepel gedroogde rozemarijn 
			1 eetlepel honing  | 
			
			 Verwarm de oven 
			voor op 200ºC. Verwijder de korst van het witbrood en snijd elk 
			sneetje in 4 gelijke stukken. 
			Bestrijk elk stukje brood licht met boter. Verbrokkel de blauwe kaas 
			erover en beleg met een plakje peer. Bestrooi met rozemarijn. 
			Bak de canapés circa 10 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten 
			en de peer zacht is. Besprenkel met honing naar smaak en serveer 
			direct. 
			Bereidingstip 
			Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je 
			het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met 
			vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo. 
			 
			Lekker met een glas mousserende wijn, zoals champagne, prosecco of 
			cava.  |