| 
			 3 nectarines 
			0.5 bosje munt (fijngehakt) 
			4 eetlepels olijfolie 
			3 eetlepels hazelnoten 
			1 ciabattabrood 
			250 gram ricotta 
			100 gram gorgonzola 
			3 eetlepels balsamicoazijn  | 
			
			 Halveer de 
			nectarines, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne 
			plakjes. Meng met de munt en 1 eetlepel olijfolie. Rooster de 
			hazelnoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof en houd apart. 
			Snijd de ciabatta in dikke sneetjes en bestrijk aan beide kanten met 
			de overige olijfolie. Bak in een koekenpan in circa 5 minuten 
			goudbruin. 
			Prak de ricotta door de gorgonzola. Bestrijk de bruschetta met het 
			kaasmengsel en leg de plakjes nectarine erop. 
			Besprenkel met de balsamico(stroop) en bestrooi met de hazelnoten. 
			Bereidingstip: 
			Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je 
			het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met 
			vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.  |