| 
			 24 middelgrote 
			slabladeren, 4 sneetjes witbrood, 2 hardgekookte eieren, 3 
			middelgrote tomaten, 2 augurken, 12 zilveruitjes, 12 
			cocktailworstjes, remouladesaus, zout, peper  | 
			
			 Was de 
			slabladeren, dep droog en houd apart. Steek uit elk sneetje brood 
			met een borrelglaasje drie rondjes. Snijd eieren, tomaten en 
			augurken in plakjes. Bestrooi de plakjes tomaat met peper en zout. 
			Bestrijk het brood met remouladesaus en leg er een plakje ei en een 
			plakje tomaat op. Verdeel de sla in 12 even grote stukken. Rijg 
			zilveruitjes, cocktailworstjes, augurk en sla aan spiesjes. Steek de 
			spiesjes dan in het belegde brood. Breng desgewenst op smaak met 
			zout en peper.  |