300 g kipfilet
1 rode paprika
1 gele paprika
125 ml creme fraiche
100 g geraspte kaas
(vloeibare) margarine |
Verwarm de oven
voor op 220ºC. Snij de paprika in reepjes en de kipfilet in blokjes.
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels (vloeibare) margarine en bak
hierin de kipfilet goudbruin en gaar.
Voeg de paprikareepjes toe en bak deze nog 1 à 2 min mee. Voeg de
inhoud van het zakje ‘kruidenmix’ en 100ml water toe aan de kip en
paprika en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het
2 à 3 min zachtjes doorkoken.
Meng de inhoud van het zakje ‘saus’ met de 125ml crème fraîche en 2
eetlepels water in een schaaltje. Roer het geheel glad.
Haal de tortilla’s uit de verpakking en verwarm 20 sec. in de
magnetron (600 Watt), of verpak de tortilla’s in aluminiumfolie en
verwarm 2 min. in een voorverwarmde oven (200C). Bestrijk de warme
tortilla’s met ongeveer 1/5 deel van de (crème fraîche) saus, beleg
het midden met het kipmengsel en vouw dicht.
Leg de dichtgevouwen tortilla’s in een ingevette ovenschaal en
bestrooi met de geraspte kaas. Zet de schaal ca. 8 min. in de
voorverwarmde oven. Serveer de Burritos en de rest van de (crème
fraîche) saus apart. |