500 g kipfilet
2 rode ajuinen
2 rode paprika's
200 g worteltjes
1 blikje kokosmelk
2 eetl. rode curry pasta
1 theel. bruine suiker
1 Knorr Bouillonketeltje Kip |
Snijd de kip in
kleine reepjes. Snijd de ajuin en de paprika's in reepjes. Snijd de
wortels of rasp ze grof.
Warm 1 eetlepel margarine op in een grote pan, en roerbak de ajuin
tot die doorzichtig is. Voeg de wortels en paprika toe, en bak
gedurende 5 minuten op een medium-hoog vuur. Verwijder de groenten
uit de pan. Voeg de vleesreepjes toe aan de pan en bak beide zijden
bruin gedurende 5 minuten. Doe de groenten terug in de pan.
Voeg de kokosmelk, 100 ml water, rode curry pasta en het Knorr
bouillonketeltje Kip toe. Kook het gedurende 5 minuten. Opdienen met
jasmijn rijst, besprenkeld met verse basillicum of koriander. |