250 g
tagliatelle of papardelle
250 g gekookte ham (in dikke plakken)
250 g broccoli
100 g belegen kaas
300 ml melk
2 eieren
1 zakje Knorr Mix voor Ovenpasta Ham-Kaas ą 60 g
Extra nodig: ingevette ronde ovenschaal |
Verwarm de oven
voor tot 200°C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de
verpakking beetgaar en laat goed uitlekken. Snijd de ham in blokjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Rasp de kaas fijn. Blancheer
de broccoli 3 minuten in kokend water en laat goed uitlekken.
Roer de melk met de inhoud van het zakje Knorr Mix voor Ovenpasta
Ham-Kaas en de losgeklopte eieren door elkaar. Meng de pasta met de
ham, de kaas, de broccoli en de helft van de saus.
Doe alles over in de ovenschaal en verdeel de rest van de saus
erover. Bak de pastataart met broccoli in 25-30 minuten tot de
bovenkant goudbruin is en bubbelt.
|