| Klassieke 
			maaltijdsoep uit New OrleansVoorbereiding
 Week de romertopf 15 min. in water * meng de paprikapoeder met de 
			tijm en bloem op een bord * haal de blokjes zeeduivel erdoor en doe 
			ze in de römertopf * schep er de ui,knoflook,bleekselderij,paprika 
			en okra door * giet er de bouillon en tomaten over en breng opsmaak 
			met royaal zout en peper en voeg het bouquet garni toe *
 
 Bereidingswijze:
 Leg de deksel erop en zet in een koude oven *
 zet de oven op 220 graden en laat40 minuten koken. schep er de rest 
			van de ingrediënten door en leg de dekstel er weer op * laat nog 25 
			min. koken * verwijder het bouquet garni *
 Serveertips:
 Schep de soep over de warme rijst in diepe borden. eet smakelijk !
 
 
  
	  
			  |