| 2 rode 
			pepervormige rode paprika's.2 courgettes, aubergine,ui,knoflook naar smaak,citroen,grote 
			vleestomaat.
 4 zalmfilets.
 1 fles grand Italia sugrocasa en
 Pesto
 room
 | 
		
			| Voorbereiding:Groenten schoonmaken, zaadlijsten uit de paprika. Dan in blokjes 
			snijden. Citroen er over uitpersen.
 Römertopf 15 min in koud water weken.
 
 Bereidingswijze:
 Groente in römertopf behalve de tomaat. De pot in een koude oven 
			zetten,oven inschakelen op 220 graden, 40 minuten.
 Zalmfilets droogmaken insmeren met groene pesto. Met de pestokant 
			naar boven de zalm en de tomaat op de groenten leggen. Dan nog 30 
			min in de oven op 220 graden. Daarna deksel van de pot halen en het 
			geheel nog 10 min in de oven. Sauce (grand italia) met room warm 
			maken,deze apart erbij serveren.
 
   
	  
			  |