| Slanke, 
			makkelijke schotel, naar eigen wens vegetarisch of met vlees te 
			bereidenVoorbereiding
 Römertopf minimaal 15 minuten weken in koud water.
 Maak de prei schoon en snijd er dikke ringen van.
 
 Bereidingswijze:
 Schep de preiringen in de Römertopf en giet de bouillon erbij. 
			Verdeel de balletjes en eventueel de olijven over de prei en dek af 
			met een laag aardappelschijfjes.
 Zet de Römertopf in een koude oven, die je daarna op 225?C zet, en 
			bak het gerecht in 1 uur gaar. Eventueel de laatste 15 minuten het 
			deksel verwijderen zodat de aardappels bruiner worden.
 Serveertips:
 In plaats van vegetarische balletjes kun je natuurlijk ook lekker 
			gekruid gehakt (kant-en-klaar of rauw) gebruiken. Als je rauw gehakt 
			gebruikt is het verstandig ge oventijd te verlengen met 20 minuten.
 
 
 
  
	 
			  |