| Mals 
			RömertopfgerechtVoorbereiding:
 De bloemkool in roosjes verdelen (geen stronken). Deze een half uur 
			in water met wat zout zetten.
 Champignons in plakjes snijden (gebruik eiersnijder).
 Ui snipperen.
 Bereidingswijze
 ** Zet de Römertopf voor gebruik altijd een kwartier onder koud 
			water. **
 
 Doe de runderpoulet, de bloemkoolroosjes en de gesneden champignons 
			in de Römertopf.
 Bestrooi het geheel met de gesnipperde ui, de kerrie, de peper en het 
			zout. Giet het water er voorzichtig overheen zodat de specerijen 
			doorlekken.
 Leg her en der wat klontjes boter erop.
 Plaats in koude oven.
 In plm. 1,5 uur mals stoven in oven van 220 graden (hete luchtoven: 
			200°C.).
 Serveertips:
 Puree, rijst of gekookte aardappels.
 
 
 
  
	 
			  |