| 700 g visfilets(kabeljauw, koolvis, poon, panga)
 1 grote of 2 kleine bloemkolen
 2 eetlepels boter
 2 eetlepels citroensap
 suiker
 zout
 1/2 kop geraspte kaas
 1/2 kop paneermeel
 2 eetlepels gehakte amandelen
 | 
		
			| Verdeel de 
			bloemkool in roosjes en kook die in water met zout bijna gaar.Schik in de natgemaakte Römertopf voor vis afwisselend laag om laag 
			bloemkoolroosjes en visfilets met daartussen stukjes boter.
 Maak 1/2 kop van het bloemkoolkookvocht op smaak af met zout, suiker 
			en citroensap en giet dit in de schotel.
 Vermeng de kaas met het paneermeel en de amandelen en dek de schotel 
			hiermee af.
 Leg het deksel op de schotel, zet hem in een koude oven die op 
			220ºC. is ingesteld en smoor het gerecht in 3 kwartier gaar.
 Serveer met gekookte aardappelen.
 
 
 
 
  
	  
			  |