| Snijd het vlees 
			in plakjes van 2 cm.Vermeng de bloem met zout, de eidooier, het citroensap en 2 
			eetlepels ananassap.
 Haal de vleesplakjes door het deeg, bak deze in de hete boter met de 
			gesnipperde ui aan beide kanten lichtbruin en doe ze over in de 
			natgemaakte Römertopf.
 Roer de bouillon door met de kerrie, de tomatenpuree, de maïzena en 
			de blokjes ananas.
 Giet dit mengsel over het vlees.
 Leg het deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven, stel de 
			oven in op 180ºC. en stoof het vlees in ± 35 minuten gaar.
 Maak af met zout, suiker en soja.
 Dien de schotel op met droog gekookte rijst.
 Variatie:
 Maak de saus af met 2 eetlepels sweet-sour sauce en 1/2 potje atjar 
			tjampoer (Indonesisch tafelzuur).
 
 
 
 
  
	  
			  |