| 600 g rundvlees 
			(goulash- of hacheevlees)in stukken 4 uien, ui in grove stukken
 2 tenen knoflook, knoflook grof gesneden
 6 kleine aardappelen, aardappel in grove stukken
 1 winterwortel in plakjes
 1 courgette, courgette in stukjes
 250 g champignons, champignon in vieren
 scheutje rund-of groentebouillon
 | 
		
			| 15.15 uur: Pot 
			en deksel onder(koud) water zetten 15.30 uur: Pot van buiten afdrogen en vullen met rundvlees, uien en 
			knoflook.
 Bestrooien met zout en peper en husselen.
 Deksel erop en in een koude oven zetten.
 Oven op 220ºC. zetten.
 16.30 uur: De aardappel en wortel er bij doen.
 (eerst pot uit de oven halen, want anders is het wel erg heet!). 
			Scheutje bouillon toevoegen.
 17.15 uur: De courgette en champignons er bij doen
 18.00 uur: Klaar (tijden geeft aan kooktijd).
 
 
  
	 
			  |