| Voorbereiding:Zet de Römertopf 15 minuten in ruim koud water.
 Trek de zuurkool met twee vorken uit elkaar en leg de groente met 
			het spek en de in blokjes gesneden ananas in de Römertopf.
 Was de tomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de zuurkool.
 Bestrooi de plakjes met wat zout en bieslook.
 Snijd de kabeljauw in repen van 2 cm breed, besprenkel ze met 
			citroensap en bestrijk ze met tomatenpuree.
 Schenk er de yoghurt naast en leg hier en daar een klontje boter op 
			de vis. Sluit de Römertopf af met het deksel.
 
 Bereidingswijze:
 Zet de Römertopf in de koude oven. Schakel de oven 60 minuten in. 
			Bind het vocht eventueel met de 2 eetlepels water glad geroerde 
			aardappelmeel en zet alles zonder deksel nog 10 minuten terug in de 
			oven.
 
 
  
	 
			  |