| 500 gram 
			visfilets,150 gram taugeé 100 ggesnipperde amandelen,4 eieren,peper,zout,
 sojasaus,sambal,suiker,1 teentje knoflook,
 1 ui, 4 eetlepels olijfolie.
 | 
		
			| De nat gemaakte 
			römertopf voor vis met olie bestrijken. de vis in de lengte 
			doorsnijden,zodat ze zeer dun zijn;een laag hiervan in de schotel leggen en deze 
			bedekken met de helft taugé. de eieren loskloppen met zout,en de 
			kruiden,suiker, gesnipperde ui, amandelen en
 knoflook; dit pikant afmaken. de helft van het eimengsel over de vis 
			gieten,dan weer een
 laag vis, taugé, eimengsel en afdekken met een laag vis, en die met 
			olie bestrijken. De
 deksel op de schotel doen, en deze in een koude oven plaatsen, die 
			op 180 graden instellen en het gerecht gaar laten smoren in ca 1 
			uur.
 
 Serveertip:
 Serveer dit gerecht met rijst of bamie en een frisse salade van 
			komkommer en tomaat.
 
 
  
	  
			  |