| Voorbereiding:Laat de Römertopf minstens 15 min in koud water weken.
 
 Bereidingswijze:
 Laat de ribbetjes bruin worden in een Braadpan; zorg dat het 
			overtollige vet eruit komt.
 Leg ze dan in de Römertopf.
 Laat de ui in de boter goudbruin worden.
 Giet er de ketchup, sojasaus, azijn en bruine suiker bij.
 Roer tot alles goed gemengd is.
 Giet dit mengsel over de ribbetjes, doe het deksel op de pot en 
			braad 8 uur
 in een lauwe oven.
 
 Kruidenmengsel voor de ribbetjes
 
 Meng in een kleine kom:
 2 eetlepels bruine suiker
 2 eetlepels grofgemalen zwarte peper
 2 eetlepels paprika
 1 eetlepel chilipoeder
 1 1/2 theelepel witte peper
 1 1/2 theelepel rode peper
 1 1/2 theelepel zout
 1 theelepel knoflookpoeder
 
 Roer dit goed door elkaar, doe het dan in een potje met deksel en 
			bewaar op
 kamertemperatuur.
 
 
  
	 
			  |