| Het zout en 
			suiker mengen en hiermee het varkensvlees aan alle kanten inwrijven.Het vlees 2 uur in de koelkast leggen om het zout- suikermengsel te 
			laten intrekken.
 Het vlees afspoelen en droogdeppen.
 De römertopf met 1 tot 2 eetlepels olie invetten. De zwarte peper, 
			sechuanpeper en korianderzaad mengen en over het vlees strooien. 2 
			eetlepels olie in de Braadpan verhitten en het vlees in 10 minuten 
			aan alle kanten lichtbruin bakken.
 Het vlees over doen in de römertopf. De knoflookbollen in stukken 
			verdelen en rondom het vlees leggen. De rode pepers en salieblaadjes 
			toevoegen. De römertopf sluiten en in de oven zetten. De oven op 200 
			graden Celsius zetten en het vlees 30 minuten in het midden van de 
			oven braden. De oven doorschakelen naar 250 graden Celsius en het 
			vlees nog 1 uur laten braden.
 Vlees in plakken snijden en serveren met knoflookteentjes en 
			braadvocht.
 
 
  
	 
			  |