| Wel wat 
			bewerkelijk, maar wel lekkerVoorbereiding
 Romertopf een kwartiertje van tevoren in het water leggen, zodat hij 
			vocht kan opnemen.
 
 Bereidingswijze
 De spaghetti gaarkoken in ruim water met zout, afspoelen onder de 
			koude kraan, vermengen met de boter en in de geprepareerde romertopf 
			leggen.
 De spekblokjes in een Koekenpan zachtjes uit laten smelten en in dit 
			vet het vlees en de ui lichtbruin bakken.
 Vervolgens er de bloem over strooien en het geheel al roerende 
			afblussen met de witte wijn en de bouillon.
 Aan deze ragout de geraspte groenten, de tomatenpuree en de 
			fijngehakte peterselie toevoegen en op smaak afmaken met peper, zout 
			en paprikapoeder.
 Daarna alles op de spaghetti leggen.
 Tenslotte het gerecht bedekken met een laagje geraspte kaas en het 
			in de gesloten romertopf ongeveer drie kwartier bakken in een oven 
			van 250C.
 Serveertips
 Lekker met kropsla.
 
 
  
	 
			  |