| Voorbereiding:Aardappelen schillen en tot gebruik onder water zetten. Wortelen 
			(400 g) schrappen en in staafjes snijden. Ui in stukken snijden. In 
			kommetje peterselie (3 takjes) fijn knippen. Erdoor roeren: olie, 
			Provencaalse kruiden, peper en mosterd. Hiermee vlees bestrijken.
 
 Bereidingswijze:
 Römertopf minstens 10 minuten onder koud water zetten. Intussen 
			aardappelen in stukjes snijden. In 2 deciliter heet water 
			bouillontablet oplossen. In römertopf schenken. Rosbief erin leggen. 
			Aardappelen, wortelen en uien eromheen leggen. Römertopf afsluiten 
			en in midden van koude oven zetten. Oven inschakelen op 250 graden 
			en rosbief in 1:15 uur gaar laten worden.
 
 
 
  
	 
			  |