| Vul een bak met 
			koud water, zet de Römertopfschaal en deksel onder water en laat ze 
			± 15 minuten staan.Pel en snipper intussen de ui.
 Verwijder van de preien het lelijke blad en de worteltjes, snijd ze 
			in ringen van ± 1 cm, was die in een vergiet en laat ze uitlekken.
 Schrap en was de worteltjes en snijd ze in stukjes van ± 2 cm.
 Bestrijk de rollade met de mosterd.
 Neem de Römertopfschaal en het deksel uit het water en leg de 
			rollade in de schaal.
 Verdeel de ui, prei en wortel er omheen, strooi zout en peper over 
			de groenten, schenk de wijn erover en leg het deksel erop.
 Zet de Römertopf in een koude oven.
 Verwarm de oven op 225ºC en laat de rollade in ± 1½ uur (gerekend 
			vanaf het moment dat de oven op temperatuur is) gaar worden.
 Neem de schaal uit de oven en verwijder het deksel.
 Lekker met gekookte aardappelen.
 
 
 
  
	 
			  |