![]()
| 
	 
			  | 
		
	
| 
			 Recept 96... Pofaardappel met roerbakgroenten en vis.  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 400 g 
			kabeljauwfilet (diepvries)  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen. 
 
 
  | 
		
	
	![]()