| 
			 Kook de pasta 
			volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen 
			de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in stukjes 
			van 1 cm. Kook de broccoli 5 min. in een ruime pan water. Voeg in de 
			laatste minuut de tuinerwten toe. 
			Laat ondertussen de ansjovis uitlekken en vang de olie op. Spoel de 
			ansjovis af met water en snijd fijn. Verhit 1 el opgevangen olie in 
			een koekenpan en fruit de ansjovis en chilivlokken 2 min. op laag 
			vuur. Voeg de panko toe en bak in 3 min. krokant (pangrattato). 
			Schep regelmatig om. 
			Rasp de Parmezaanse kaas. Snijd de knoflook fijn. Giet de groenten 
			af en vang een kopje kookvocht op. Schep de helft van de groenten in 
			een hoge beker, voeg de helft van de kaas, de knoflook, de rest van 
			de opgevangen ansjovisolie en 150 ml kookvocht toe en pureer met de 
			staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper. 
			Giet de pasta af en schep de saus en groenten erdoor. Verdeel de 
			pangrattato en de rest van de kaas erover. 
			
 
      
			  |