| 
			 Schil de 
			aardappelen en snijd in plakjes van 1 cm. Kook in 8 min. gaar. Giet 
			af, laat uitdampen en iets afkoelen. Rasp ondertussen de gele schil 
			van de citroen. Halveer de vrucht, pers 1 helft uit en snijd de 
			andere in halve plakjes. Doe de bloem, peper en eventueel zout in 
			een diep bord. Besprenkel de vis met het citroensap en wentel door 
			de bloem. 
			Maak de salade. Snijd de wortels en komkommers in plakjes. Snijd 
			voor de dressing de peterselie grof en doe met de crème fraîche, het 
			citroenrasp, de olie en de rest van het citroensap in een hoge 
			beker. Pureer met de staafmixer. Verhit de boter in een grote 
			koekenpan. Bak de aardappelen met eventueel zout in 10 min. op 
			middelhoog vuur goudbruin. Schep af en toe om. 
			Verhit ondertussen de rest van de boter in een hapjespan en bak de 
			vis in 6 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege. Besprenkel 
			de salade met de dressing en bestrooi met de rest van de peterselie. 
			Leg op elke scholfilet een schijfje citroen en serveer met de 
			aardappelen en salade. 
			Bereidingstip: 
			Kook de aardappelen 2 dagen van tevoren en bewaar afgedekt in de 
			koelkast. 
			
 
      
			  |