| 
			 Doe de yoghurt, ui, 
			knoflook, azijn en kruiden in een blender of keukenmachine 
			en pureer de ingrediënten tot een gladde pasta. 
			Kerf de vis in, wrijf hem in met citroensap en bestrooi met zout. 
			Leg hem in 
			een ovenvaste schaal. Giet de yoghurt-marinade erover en laat hem 
			afgedekt een 
			nacht marineren in de koelkast. 
			Dek de vis af met folie en bak 30 minuten in een op 180ºC. 
			voorverwarmde 
			oven. Doe hem over op een warme schotel en garneer met het schijfje 
			citroen en 
			korianderblaadjes. Dien op.  
			Noot: Iedere vissoort, geheel of als filet, is voor deze 
			tandoori-schotel te gebruiken, hoewel blanke vis zoals tong of 
			schelvis de 
			voorkeur verdient. Verdubbel de hoeveelheid azijn voor olierijke 
			vissoorten. 
 
 
 
      
			  |