| 
			 Spoel de 
			mosselen onder stromend koud water, laat ze goed uitlekken en maak 
			ze met keukenpapier zo goed mogelijk droog. 
			Doe de bloem, het paprikapoeder, zout en peper in een plastic zak en 
			schud alles tot het goed is gemengd. 
			Doe er dan de mosselen bij en schud tot alle mosselen met een laagje 
			bloem zijn bedekt. 
			Verhit de boter en de olie in een wok en wacht tot het schuim van de 
			boter is weggetrokken. 
			Doe een deel van de mosselen in de wok, strooi er uien bij en laat 
			dit, onder regelmatig omscheppen, 4 minuten bakken. 
			Voeg de laatste minuut wat knoflook en selderij toe. 
			Laat de gebakken mosselen even op een zeef uitlekken en strooi er 
			peterselie over. 
			Roerbak de rest van de mosselen op dezelfde manier. 
			Schik de limoen- of citroenpartjes erbij. 
			Serveer er stokbrood, besmeerd met gezouten boter bij of knapperige 
			frieten en een gemengde salade. 
 
 
      
			  |