| 
			 Verdeel de bloemkool in 
			hele kleine stukjes van ca. 1 cm. Kook deze gaar 
			in lichtgezouten water en verfris ze vervolgens onder de koude 
			kraan. 
			Laat ze goed uitlekken. Wentel de zalmstukjes in 1/2 dl olijfolie en 
			schik ze vervolgens met de velkant naar boven op een ovenplaat. 
			Kruid 
			met peper en zout. Vermeng de bloemkool met de bieslook en vul 4 
			cilindervormige buisjes (of servetringen) met deze bereiding. Schik 
			er 5 
			hazelnoten op en plaats de ringen op een tweede ovenplaat. Bak de 
			zalm 
			ca 5 minuten onder de hete gril en schuif er de tweede ovenplaat met 
			de 
			bloemkool onder. 
			Verwarm ondertussen de rest van de olijfolie met de balsamico azijn. 
			Kruid met peper en zout. 
			Laat de pijnappelpitten lichtjes kleuren in een droge pan. 
			Leg de zalm in het midden van 4 warme borden. Ontvorm de 
			bloemkoolcilinders en schik ze naast de zalm. Klop de olijfolie nog 
			eens 
			goed op zodat de balsamico zich verdeelt en giet deze saus rond de 
			vis. 
			Verdeel er tenslotte de pijnappelpitten over. 
 
 
      
			  |