| 
			 Doe de gewassen mosselen 
			in een pan en verhit deze op een hoge vlam samen met een glas witte 
			wijn. Na 7 minuten de mosselen omschudden in een gesloten pan. Na 
			ca.. 10 minuten zullen alle mosselen open zijn. Haal de mosselen uit 
			hun schelp op 20 mooie exemplaren na. Deze zullen gebruikt worden 
			als garnering. Het kookvocht bewaren.  
			Ontvel de paprika′s. Dit kan door ze boven een vlam te houden, 
			waardoor de schil openbarst, of door ze met een dunschiller te 
			schillen. Haal daarna de pitten en zaadlijsten eruit en snijdt de 
			paprika′s in kleine stukjes.  
			Maak de ui en de knoflook fijn en fruit ze in een beetje olijfolie 
			totdat alles zacht geworden is.  
			Voeg hier de paprika en de rijst aan toe en roer dit goed door 
			elkaar totdat alle olijfolie door de rijst is opgenomen. Dit merk 
			je, doordat de rijst wat glazig wordt. Hierna al roerend het 
			kookvocht van de mosselen toevoegen. Blijf roeren totdat alle vocht 
			is opgenomen. Voeg op dezelfde wijze scheutje voor scheutje de 
			visbouillon toe. Zorg er telkens voor dat de bouillon is opgenomen 
			door de rijst, voordat u een nieuw scheutje toevoegt en stop hiermee 
			wanneer er geen vocht meer wordt opgenomen.  
			Als laatste de mosselen en de peterselie toevoegen en maak het op 
			smaak met wat peper en zout.  
			Serveer de risotto con cozze e peperone in een diep bord en plaats 
			de apart gehouden mosselen op de risotto als garnering. 
 
      
			  |