| 
			 Snijd de chorizo 
			in kleine stukjes en verdeel de broccoli in kleinere roosjes.  
			Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en bak de chorizo hierin 
			even uit. Schep de kip erdoor en bak de blokjes al omscheppend 
			bruin. Roerbak de broccoli en prei 2 minuten mee.  
			Voeg 400 ml water, de rijst en de kruidenmix uit het pakket toe. 
			Breng dit aan de kook en roer er de groentenmix uit het pakket 
			doorheen. Kook de paëlla afgedekt in 15 minuten zachtjes gaar. 
			Snijd de paprika in repen. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een 
			koekenpan en bak de paprikarepen zachtjes gaar. 
			Dep de sardientjes droog met keukenpapier. Laat de olijven in een 
			zeef uitlekken. Leg de sardientjes, paprika en olijven op de paëlla 
			en geef er een frisse salade bij. 
 
 
      
			  |