| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 200ºC. 
			Vet een ovenschaal in. 
			Doe de peen, de prei en de gepelde knoflook met wat koriander en het 
			eiwit in de keukenmachine en hak dit fijn. 
			Verdeel de vis in 4 gelijke stukken en leg deze in de ovenschaal. 
			Druk het groentemengsel stevig op de vis en zet de schaal circa 15 
			minuten in de oven. 
			Snijd de snijbonen in ruiten, blancheer ze 15 minuten in ruim kokend 
			water met zout en spoel ze met koud water af. 
			Smelt wat boter in de pan en sauteer de snijbonen kort met zout en 
			versgemalen peper. 
			Serveer met aardappelpuree.  
			Als onze oma's groenten klaarmaakten, werden die meestal overgaar 
			gekookt, 
			zodat je ze kon prakken en daarom vond ik een heleboel groenten niet 
			lekker. 
			Pas veel later kwam ik erachter, dat ik de meeste groenten wel 
			lekker vond, mits ze op een goede manier worden bereid. 
			Zo ging dat ook met snijbonen, want te gaar gekookte snijbonen 
			worden taai en 
			krijgen van die harde schilletjes, terwijl beetgare snijbonen 
			heerlijk sappig en knapperig kunnen zijn. 
			 
 
      
			  |