| 
			 Kook de rijst 
			volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, koud afspoelen 
			en laten uitlekken. 
			Was de limoen. Rasp de schil en pers de limoen uit. Verwijder 
			eventueel de zaadjes uit de rode peper en snijd deze in reepjes. 
			Bestrooi de visfilets met wat zout, peper en de limoenrasp.  
			Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin 
			ca. 5 min. de roerbakgroenten en de reepjes rode peper. Voeg de 
			rijst toe en roerbak die 3 min. mee. Voeg naar smaak nog wat zout, 
			peper en limoensap toe. 
			Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 
			hierin de visfilets in ca. 5 min. aan beide kanten goudbruin en 
			gaar. Maak ondertussen de Vis-Dillesaus klaar volgens de 
			aanwijzingen op de verpakking. 
			Verdeel de roerbakrijst met groenten over vier grote borden, leg de 
			gebakken visfilet ernaast. Schep de saus over de visfilet. 
			Variaties: 
			Bestrooi de vis eventueel met wat fijngeknipte dille of peterselie. 
 
 
 
      
			  |