| 
			 Schil de 
			aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in ca. 10 min. 
			in een laagje water met wat zout gaar. Giet ze af en laat ze 
			uitdampen. 
			Snijd de worteltjes schuin in plakjes en breng ze aan de kook in een 
			flinke laag water met wat zout. Voeg vervolgens de tuinboontjes toe. 
			Breng het water weer aan de kook. Kook de groenten in ca. 8 min. 
			gaar. Giet ze af.  
			Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de 
			scholfilets om en om in ca. 8 min. bruin en gaar. Bestrooi de schol 
			met wat zout. Maak ondertussen de vissaus klaar volgens de 
			aanwijzingen op de verpakking.  
			Verdeel de krielaardappeltjes en groenten over vier grote borden, 
			leg de vis ernaast. Schep de saus over de vis. Strooi de kappertjes 
			erover. 
			Variaties: 
			Geef de saus een extra accent door hem te maken met 200 ml water en 
			50 ml witte port. U kunt de schol vervangen door andere 
			platvisfilets zoals tong. 
 
 
 
      
			  |