| 
			 Verwarm de oven voor op 
			180ºC. 
			Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem. 
			Schil de asperges, snijd 4 cm van de onderkant af en kook ze in 
			water met 
			zout gaar. 
			Snijd de asperges in stukjes, hak het bieslook en snijd de 
			zalmsnippers wat 
			fijner. 
			Laat de Mon Chou op kamertemperatuur komen en klop deze los met de 
			slagroom 
			en het ei. 
			Meng alle voorbereide ingrediënten erdoor, breng op smaak met peper 
			en zout 
			en schep deze vulling in de taartvorm. 
			Bak de taart circa 40 minuten in de oven.  
			Een hartige taart kun je het mooiste in punten snijden als hij 
			enigszins is 
			afgekoeld. 
			Deze taart is heel erg machtig, daarom kan een punt van de 
			kaastaart, samen 
			met een salade als frisse tegenhanger, als volledige maaltijd dienst 
			doen. 
 
 
      
			  |