![]()
| 
	 
			  | 
		
	
| 
			 Recept 28... Visgoulash.  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 75 g ontbijtspek  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Snijd het 
			ontbijtspek in kleine stukjes. Pel de uien en snipper deze. Halveer 
			de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in 
			stukjes. Verhit de olie en bak hierin het ontbijtspek lichtbruin. 
			Voeg de uien en de paprika toe en roerbak 5 minuten. Borstel de 
			champignons, verdeel ze in plakjes en bak ze 2 minuten mee. Meng de 
			tomatenpuree en de tomatenblokjes met sap erdoor. Voeg 
			paprikapoeder, geperste knoflook en tijm toe. Snijd de vis in 
			dobbelstenen, leg ze in de saus en stoof zachtjes 8-10 minuten. Voeg 
			peper en zout naar smaak toe. Serveer het gerecht met bruin 
			stokbrood. 
 
 
  | 
		
	
	![]()