| 
			 Was de courgettes, 
			verwijder de twee uiteinden en halveer de ongeschilde 
			vrucht in de lengte. Haal er met een lepel het vruchtvlees uit. Hak 
			en 
			bewaar het. Plet de tonijn en doe hem samen met het courgettevlees, 
			de 
			look, de kaas, de peterselie, de room en het ei in een kom en meng 
			alles 
			goed door elkaar. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot. 
			Vul er dan de uitgeholde courgettes mee op. 
			Verwarm de oven voor op 180ºC. 
			Strijk een ovenschotel in met boter. Plaats hierop de gevulde 
			courgettes, 
			bestrooi ze met het paneermeel en leg hier en daar een nootje boter. 
			Giet 
			een scheutje water in de ovenschotel en zet ongeveer 45 minuten in 
			de 
			oven. Deze schotel kan koud of warm gegeten worden. Lekker met 
			gekookte 
			rijst. 
 
 
      
			  |