| 
			 Vermeng de 
			kurkuma met zout, wrijf de vis hiermee in en laat het mengsel ± 10 
			minuten intrekken. 
			Wrijf de ui, knoflook, gember, sereh, tomaten, rode peper en 1 
			eetlepel olie 
			in een vijzel tot een pasta of pureer ze in een keukenmachine. 
			Verhit 2 eetlepels olie, bak de vis hierin aan beide zijden ± 1 
			minuut en neem de vis uit de pan. 
			Verhit opnieuw 1 eetlepel olie in de pan en laat de koriander, de 
			komijn en 
			het kerriepoeder hierin ± 1 minuut zachtjes bakken. 
			Voeg het uienmengsel toe en bak dat op heel zacht vuur ± 5 minuten 
			mee. 
			Schenk de kokosmelk en de bouillon erbij en laat het mengsel ± 8 
			minuten 
			koken tot de saus iets dikker wordt. 
			Breng De saus met limoensap, zout en peper op smaak. 
			Doe de vis in de saus en verwarm het geheel nog ± 4 minuten. 
			Serveer er gekookte witte rijst bij. 
 
      
			  |